RAW ROCO CHOCO

chocos.JPG

1 łyżka stołowa zimnotłoczonego oleju kokosowego
1,5 łyżki stołowej RAW syropu z agawy
zeskrobana wanilia z 1 laski
2 łyżki stołowe RAW kakao w proszku

Rozpuść olej kokosowy w misce (możesz włożyć miskę z olejem do naczynia z ciepłą wodą). Dolej syrop z agawy i zeskrobaną wanilię. Następnie dodaj kakao i całość wymieszaj.

chcoco 1.JPG              chcoco 2.JPG

 

Czystą płytką miseczkę wyłóż folią kuchenną. Przełóż na nią otrzymaną masę kakaową. I włóż do zamrażalnika.

 


chcoc 3.JPG Gdy masa zesztywnieje, wyciągnij z

 

zamrażalnika i odwiń folię. 

 

 

chcoc 5.JPG                               

 

 

Zjedz w całości lub potnij na mniejsze kawałki...  Jeśli coś zostanie, to przechowuj w lodówce.





chcoco.JPG